Durrows - Portfolio:Modern House @ The Santorini

Modern House @ The Santorini The Santorini Condo, Singapore

Keenon

6 Months ago

0  Saves

Desginer :
Keenon Lee

Size :

Category : Modern

Tags :

Unlike conventional condominium units, this particular unit doesn't have the iconic balcony access at the end of the living hallway. The balcony has to accessed through a normal aluminium swing door on one of the sides of the door creating a rift in the balancing of the entire house. What we proposed was to create a Storage Feature Wall that would cover both the door and all the unsightly recess beams. This resulted in a clean, minimalist yet practical feature with lots of storage and mirrors that are placed in the right places to reflect the external view and expand the perceived width of the living room.